Συνεργασίες

 

   Moreno Street Caffe

morenostreatcafeswhite

 Η New Business Group παρουσιάζει μια νέα πρόταση Café - γρήγορης εστίασης στα πρότυπα των πλέον μοντέρνων ιταλικών Café.

Σχεδιάσαμε για εσάς και δημιουργούμε ένα νέο concept, το MORENO STREET CAFÉ μόνο για αυτούς που μοιράζονται το ίδιο πάθος με εμάς για τον espresso και τον καφέ γενικότερα.

Τα καλύτερα χαρμάνια καφέ, του αυθεντικού Ναπολιτάνικου espresso MORENO – με  πάνω από 60 χρόνια εμπειρίας - και οι πιο διαλεχτές ποικιλίες αποτελούν το σήμα κατατεθέν  του  καταστήματός μας.

Το τρίπτυχο της επιτυχίας βασίζεται στην κρεμώδη υφή, στο πλούσιο άρωμα αλλά και στην ιδιαίτερη επίγευση που αφήνει, κάτι που οι λάτρεις του espresso εκτιμούν.

Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ - ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΑ

Η ιδιαιτερότητα ενός MORENO STREET CAFÉ είναι ότι εκτός από τα 6 διαφορετικά χαρμάνια καφέ που προσφέρει, δίνοντας  τη δυνατότητα στον πελάτη να επιλέγει ο ίδιος τον καφέ που θα απολαύσει, προσφέρει και νέα μοναδικά ροφήματα με βάσει πάντα τον  espresso, που δεν υπάρχουν σε άλλα καταστήματα του ανταγωνισμού, όπως : Café Chantant, Café Barbajata,, Café Brasiliano, Café Kinder (με kinder σοκολάτα), Café Napoli (με σπασμένους ξηρούς καρπούς), Café Nocciola (με πάστα φουντουκιού), κ.α.

Επίσης, ο πελάτης του MORENO STREET CAFÉ, μπορεί να απολαύσει μοναδικές γρανίτες από πραγματικό πουρέ φρούτων (17 γεύσεις) χωρίς γρανιτομηχανή ή ζεστές/κρύες σοκολάτες (12 γεύσεις)  ή να συνοδεύσει τον καφέ ή το ρόφημά του με συνοδευτικά γλυκά καφέ (κρουασάν, μηλοπιτάκια, λεμονοπιτάκια, τάρτες, brownies, κ.α), όπως και  μοναδικoύς κωδικούς κρύων σάντουιτς - panini συνδυασμένα με τα πιο φίνα και ιδιαίτερα ψωμάκια (οκτάσπορα, Panini, γαλλικές μπαγκέτες, Ciapata κ.α. σε συνδυασμό με εξαιρετικά  υλικά.)

Ο ΣΤΟΧΟΣ του MORENO STREET CAFÉ  είναι η γευστική ικανοποίηση των απαιτητικών πελατών του σήμερα, πληρώντας τις υψηλές προδιαγραφές τους καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας  - all day spot.

  ΜΟΝΤΕΛΑ  ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ 

morenostreatcafe mod

Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ - ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

Το MORENO STREET CAFÉ  τοποθετείται σε κεντρικούς εμπορικούς δρόμους, μεγάλα αστικά κέντρα, πλατείες πόλεων, hot spots νεολαίας, αλλά και σε μέρη που χαρακτηρίζονται ως talk of the town για κάθε περιοχή

 1. MORENO STREET CAFÉ    Executive Model

Tο συγκεκριμένο μοντέλο Executive των all day lounge spot που φέρει την ονομασία MORENO STREET CAFÉ είναι σχεδιασμένο στα αυστηρά πρότυπα των espresso bar της Ιταλίας. Το συγκεκριμένο κατάστημα προσαρμόζεται σε χώρους από 75 τμ  με έμφαση αφενός στο τμήμα του καφέ  και αφετέρου στην προσφορά αλμυρών και γλυκών συνοδευτικών.

 

 1. MORENO STREET CAFÉ   – Exclusive Model

Tο συγκεκριμένο μοντέλο Exclusive είναι σχεδιασμένο να προσαρμόζεται σε χώρο από 35τμ και πάνω.

 Το δεδομένο spot θα αποτελεί meeting point της κάθε περιοχής που θα τοποθετηθεί. Θα είναι σαν μια μικρογραφία του Executive model με περισσότερη έμφαση στο τμήμα take away & delivery.

 Στο χώρο μας οι πελάτες και φίλοι θα απολαμβάνουν τον καφέ τους σε συνδυασμό με κάποιο σνακ σε μεγάλη ποικιλία συνδυασμών και γεύσεων, αλλά και ιδιαίτερων  Ναπολιτάνικων γλυκών.

Κυρίαρχη θέση στο χώρο έχει η εντυπωσιακή μηχανή καφέ, όπου θα αποπνέει υπέροχα αρώματα καφέ. Επίσης, θα υπάρχει stand για λιανική πώληση καφέ σε διάφορες μορφές, όπως σε κόκκους, αλεσμένος 250γρ, σε pods (ταμπλέτες χάρτινες), και σε κάψουλες για μηχανές τύπου Nespresso ή τύπου Lavazza για ιδιωτική χρήση.

 moreno1

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΧΩΡΟΥ

Ο σχεδιασμός του χώρου και η κατασκευή μπορεί να γίνει από εξειδικευμένα συνεργεία της New Business Construction.

moreno2

Η New Business αναλαμβάνει την εκπαίδευση του προσωπικού σε θέματα marketing και client service έχοντας την απαραίτητη εμπειρία και τεχνογνωσία.

 moreno3

ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η New Business Group θα αναλάβει ενδεικτικά:

 • Αρχιτεκτονικό σχεδιασμό concept
 • Συμβουλές διαφημιστικής καμπάνιας
 • Marketing Προωθητικές ενέργειες
 • Εκπαίδευση προσωπικού σε δοκιμασμένες τεχνικές marketing και client service
 • Εκπαίδευση από εξειδικευμένο Barista της εταιρίας μας για παρασκευή εξαιρετικού καφέ και ροφημάτων ζεστών & κρύων.
 • Εφαρμογή όρων Haccp
 • Την προμήθεια μηχανολογικού εξοπλισμού
 • Την κατασκευή του χώρου (προαιρετικά)
 • Προγραμματισμός και οργάνωση εγκαινίων

 

 

 

Η New Business Group παρουσιάζει μια νέα πρόταση Caffe - γρήγορης εστίασης στα πρότυπα των πλέον μοντέρνων ιταλικών Caffe.

A

Σχεδιάσαμε για εσάς και δημιουργούμε ένα νέο concept, το ESPRESSO PASSION CAFÉ μόνο για αυτούς που μοιράζονται το ίδιο πάθος με εμάς για τον espresso και τον καφέ γενικότερα. Τα καλύτερα χαρμάνια καφέ του αυθεντικού ιταλικού espresso MORENO ITALIA – με 70 χρόνια εμπειρία - και οι πιο διαλεχτές ποικιλίες espresso Top espresso αποτελούν το σήμα κατατεθέν μας. Το τρίπτυχο της επιτυχίας βασίζεται στην κρεμώδη υφή, στο πλούσιο άρωμα αλλά και στην ιδιαίτερη γεύση και την μοναδική επίγευση που οι λάτρεις του espresso εκτιμούν.

Σελίδα 1 από 2

Θέλετε περισσότερες πληροφορίες ;

Για να ενημερωθείτε από κάποιον εκπρόσωπό μας παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω:

Φόρμα επικοινωνίας

New Business Group

Με υψηλού επιπέδου εξειδικευμένο και εκπαιδευμένο προσωπικό, άριστη υλικοτεχνική υποδομή, εμμένοντας στα υψηλότερα επαγγελματικά standards, παρέχουμε από το 2001 ολοκληρωμένες υπηρεσίες και λύσεις σε θέματα Franchise και Ανάπτυξης Επιχειρηματικών και Επιχειρησιακών Δικτύων.

Αντικείμενο της εταιρίας μας είναι η Ανάπτυξη Της Οικονομίας.
Ποιο συγκεκριμένα η Δημιουργία και Ανάπτυξη Δικτύων Franchise τα Προϊόντα Εστίασης και ο Εξοπλισμός Χώρων Εστίασης και Ξενοδοχείων.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Είμαστε η μεγαλύτερη και πλέον εξειδικευμένη & καθετοποιημένη εταιρία Δημιουργίας & Ανάπτυξης Δικτύων Franchise στην Ελλάδα..

 

nb1
 
 
Τηλ: 210 3473190
Fax: 210 3472140
New Business Group
Ιερά οδός 54, 104 47 Αθήνα
info@newbusiness,gr
©2021 New Business Group