Ποιοί Είμαστε

Καλώς ήλθατε στην New Business Group

Καλώς ήλθατε στην NEW BUSINESS GROUP

Η NEW BUSINESS GROUP δραστηριοποιείται στο FRANCHISE, στα ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ και στον ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ και καλύπτει το πλήρες φάσμα της Μελέτης - Προμήθειας - Κατασκευής. Είναι μία εταιρεία υψηλής τεχνογνωσίας, με ηγετική θέση στον τομέα της.
Η NEW BUSINESS GROUP αναπτύσσει συνεχώς την τεχνογνωσία, το ανθρώπινο δυναμικό και την παραγωγική της δυνατότητα από την έναρξη της λειτουργίας της έως και σήμερα και κατατάσσεται μεταξύ των κορυφαίων εταιριών στο χώρο της. Είναι διεθνώς αναγνωρισμένη για την αξιοπιστία, την ευελιξία και την ικανότητα εκτέλεσης έργων εντός χρονοδιαγράμματος. Η δυνατότητα της αυτή ενισχύεται από την ισχυρές συνεργασίες και αποκλειστικές αντιπροσωπίες για Ελλάδα και Κύπρο ευρωπαϊκών εταιριών με παραγωγική βάση στην Ιταλία (MORENO CAFFE, REMIDAG, ROYAL, EUREKA, LIRA BFC, LA REGGIA, κλπ), καθιστώντας την ικανή να παράγει και να ολοκληρώσει κάθε έργο.
Σήμερα, η NEW BUSINESS GROUP κατατάσσεται ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες στο τομέα FRANCHISE, με παρουσία στις αγορές της Ευρώπης, κλπ.
Εκτός από ένα εξαιρετικό ιστορικό στην επιτυχημένη εκτέλεση έργων, η NEW BUSINESS GROUP διαθέτει και οικονομική ισχύ που της επιτρέπει να εστιάζει στην ανάπτυξη και επέκταση των δραστηριοτήτων της εταιρείας και σε νέες αγορές.
Στον ενεργητικό της περιλαμβάνονται οι πλέον επιτυχημένες αλυσίδες καταστημάτων FRANCHISE σε όλους τους τομείς της οικονομίας, των υπηρεσιών, της παραγωγής, της εστίασης της ένδυσης, αλλά και η ανάπτυξη μεμονωμένων καταστημάτων, Tailor Made Solutions δίνοντας πραγματικές λύσεις με το κλειδί στο χέρι (turn key).

Η στρατηγική της NEW BUSINESS GROUP σήμερα εστιάζεται στην:

  • Αξιοποίηση της σημαντικής τεχνογνωσίας και υποδομής που αναπτύχθηκε τα τελευταία χρόνια.
  •  Διατήρηση του ηγετικού ρόλου και σε ευρωπαϊκό επίπεδο.
  •  Ανάπτυξη των πωλήσεων και των δικτύων προϊόντων χονδρικής και επιλεκτικά λιανικής.
  •  Επένδυση στη συνεχή επιμόρφωση του εξειδικευμένου επιστημονικού προσωπικού της. 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες μας www.moreno.gr, www.remidag.gr, www.horecaproducts.gr, www.eurekagrinders.gr

 

8100% ελληνική εταιρία greek flag

 

Θέλετε περισσότερες πληροφορίες ;

Για να ενημερωθείτε από κάποιον εκπρόσωπό μας παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω:

Φόρμα επικοινωνίας

New Business Group

Με υψηλού επιπέδου εξειδικευμένο και εκπαιδευμένο προσωπικό, άριστη υλικοτεχνική υποδομή, εμμένοντας στα υψηλότερα επαγγελματικά standards, παρέχουμε από το 2001 ολοκληρωμένες υπηρεσίες και λύσεις σε θέματα Franchise και Ανάπτυξης Επιχειρηματικών και Επιχειρησιακών Δικτύων.

Αντικείμενο της εταιρίας μας είναι η Ανάπτυξη Της Οικονομίας.
Ποιο συγκεκριμένα η Δημιουργία και Ανάπτυξη Δικτύων Franchise τα Προϊόντα Εστίασης και ο Εξοπλισμός Χώρων Εστίασης και Ξενοδοχείων.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Είμαστε η μεγαλύτερη και πλέον εξειδικευμένη & καθετοποιημένη εταιρία Δημιουργίας & Ανάπτυξης Δικτύων Franchise στην Ελλάδα..

 

nb1
 
 
Τηλ: 210 3473190
Fax: 210 3472140
New Business Group
Ιερά οδός 54, 104 47 Αθήνα
info@newbusiness,gr
©2023 New Business Group