Συνεργασίες

 

Η New Business Group παρουσιάζει μια νέα πρόταση Caffe - γρήγορης εστίασης στα πρότυπα των πλέον μοντέρνων ιταλικών Caffe.

A

Σχεδιάσαμε για εσάς και δημιουργούμε ένα νέο concept, το ESPRESSO PASSION CAFÉ μόνο για αυτούς που μοιράζονται το ίδιο πάθος με εμάς για τον espresso και τον καφέ γενικότερα. Τα καλύτερα χαρμάνια καφέ του αυθεντικού ιταλικού espresso MORENO ITALIA – με 70 χρόνια εμπειρία - και οι πιο διαλεχτές ποικιλίες espresso Top espresso αποτελούν το σήμα κατατεθέν μας. Το τρίπτυχο της επιτυχίας βασίζεται στην κρεμώδη υφή, στο πλούσιο άρωμα αλλά και στην ιδιαίτερη γεύση και την μοναδική επίγευση που οι λάτρεις του espresso εκτιμούν.

Συντροφιά στο ταξίδι του καφέ, μας κρατάνε τα αυθεντικά ιταλικά μας γλυκά αλλά και μοναδικοί κωδικοί κρύων σάντουιτς - panini συνδυασμένα με τα πιο ιδιαίτερες Mediterranean σαλάτες. Στόχος του ESPRESSO PASSION CAFÉ είναι η γευστική ικανοποίηση των απαιτητικών πελατών του σήμερα, πληρώντας τις υψηλές προδιαγραφές τους καθόλη τη διάρκεια της ημέρας - all day spot.

 

 

Θέλετε περισσότερες πληροφορίες ;

Για να ενημερωθείτε από κάποιον εκπρόσωπό μας παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω:

Φόρμα επικοινωνίας

New Business Group

Με υψηλού επιπέδου εξειδικευμένο και εκπαιδευμένο προσωπικό, άριστη υλικοτεχνική υποδομή, εμμένοντας στα υψηλότερα επαγγελματικά standards, παρέχουμε από το 2001 ολοκληρωμένες υπηρεσίες και λύσεις σε θέματα Franchise και Ανάπτυξης Επιχειρηματικών και Επιχειρησιακών Δικτύων.

Αντικείμενο της εταιρίας μας είναι η Ανάπτυξη Της Οικονομίας.
Ποιο συγκεκριμένα η Δημιουργία και Ανάπτυξη Δικτύων Franchise τα Προϊόντα Εστίασης και ο Εξοπλισμός Χώρων Εστίασης και Ξενοδοχείων.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Είμαστε η μεγαλύτερη και πλέον εξειδικευμένη & καθετοποιημένη εταιρία Δημιουργίας & Ανάπτυξης Δικτύων Franchise στην Ελλάδα..

 

nb1
 
 
Τηλ: 210 3473190
Fax: 210 3472140
New Business Group
Ιερά οδός 54, 104 47 Αθήνα
info@newbusiness,gr
©2021 New Business Group