Συνεργασίες

 

logo

Η νέα μόδα που έφτασε από την Αμερική!!!

Τα καταστήματα που ανήκουν στην κατηγορία των Froz Yogurt Bars ανά τον κόσμο είναι μικροί – cozy χώροι που προσφέρουν παγωμένο γιαούρτι στο χέρι γαρνιρισμένο με διάφορα toppings - γεύσεις της επιλογής του πελάτη (φρούτα, δημητριακά, σοκολάτα, γλυκά του κουταλιού κτλ). Τα toppings βρίσκονται παρατεταγμένα στην βιτρίνα του καταστήματος, η οποία δεν αφήνει ασυγκίνητο ακόμη και τον πιο απαιτητικό πελάτη!

Το παγωμένο γιαούρτι διατίθεται στην κλασική γεύση ενώ υπάρχει δυνατότητα προσφοράς μέχρι και 25  διαφορετικών γεύσεων. Εφόσον ο συνεργάτης το επιθυμεί,το κατάστημα να προσφέρει διάφορα smoothies με βάση το γιαούρτι και υπέροχο καφέ από επιλεγμένες μηχανές με εντυπωσιακό και σύγχρονο design.

Το παγωμένο γιαούρτι απευθύνεται σε όλους – μικρούς & μεγάλους – προωθώντας με τον καλύτερο τρόπο την υγιεινή διατροφή, εισάγοντας παράλληλα νέα δεδομένα στη ελληνική αγορά, που έρχονται για να μείνουν!

Η επιχείρηση αυτή υλοποιείται με προσιτά κόστη, απαιτεί μικρό χώρο και έχει ιδιαίτερα μεγάλα περιθώρια κέρδους.

DSC01383 24 DSC01392

Η New Business είναι σε θέση να παρέχει ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών, από τις οποίες ο συνεργάτης μπορεί να επιλέξει το σύνολο ή μέρος τους, ανάλογα με τις ανάγκες του:

  • Έρευνα αγοράς & έγκριση κατάλληλου σημείου
  • Πλήρη Εξοπλισμό χώρου
  • Προμήθεια πρώτων υλών
  • Ολοκληρωμένη Εκπαίδευση
  • Αρχιτεκτονικό σχεδιασμό καταστήματος
  • Κατασκευαστική λύση με το κλειδί στο χέρι
  • Προβολή καταστήματος - Marketing

Θέλετε περισσότερες πληροφορίες ;

Για να ενημερωθείτε από κάποιον εκπρόσωπό μας παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω:

Φόρμα επικοινωνίας

New Business Group

Με υψηλού επιπέδου εξειδικευμένο και εκπαιδευμένο προσωπικό, άριστη υλικοτεχνική υποδομή, εμμένοντας στα υψηλότερα επαγγελματικά standards, παρέχουμε από το 2001 ολοκληρωμένες υπηρεσίες και λύσεις σε θέματα Franchise και Ανάπτυξης Επιχειρηματικών και Επιχειρησιακών Δικτύων.

Αντικείμενο της εταιρίας μας είναι η Ανάπτυξη Της Οικονομίας.
Ποιο συγκεκριμένα η Δημιουργία και Ανάπτυξη Δικτύων Franchise τα Προϊόντα Εστίασης και ο Εξοπλισμός Χώρων Εστίασης και Ξενοδοχείων.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Είμαστε η μεγαλύτερη και πλέον εξειδικευμένη & καθετοποιημένη εταιρία Δημιουργίας & Ανάπτυξης Δικτύων Franchise στην Ελλάδα..

 

nb1
 
 
Τηλ: 210 3473190
Fax: 210 3472140
New Business Group
Ιερά οδός 54, 104 47 Αθήνα
info@newbusiness,gr
©2021 New Business Group