Συνεργασίες

 

Espresso & Wine Bar

logo espresso&wine bar
 
Τα Espresso & Wine Bar είναι εκλεπτυσμένα καταστήματα, μοναδικού design, που προσφέρουν υψηλής ποιότητας καφέ - σημείο αναφοράς του καταστήματος - εξαιρετικά ιταλικά σάντουιτς panini, μπαγκέτες, ορισμένα σφολιατοειδή, ελαφριά γλυκά και εκλεκτές ποικιλίες κρασιού συνοδευόμενο από ιδιαίτερες γεύσεις ελληνικών και διεθνών τυριών & finger food. 
 
Αποστολή των Espresso & Wine Bar είναι η γευστική ικανοποίηση των πελατών μας όλες τις ώρες της ημέρας. Στους χώρους μας οι πελάτες - φίλοι μας μπορούν να απολαύσουν τον καφέ ή το κρασί τους, συνδυάζοντας το με κάποιο snack - special offer του καταστημάτων μας (panini και panini caldi, κρουασάν με γλυκιά και αλμυρή γεύση, Πανακόττα) ή επιλέγοντας ένα από τα κρύα πιάτα μας (light lunch με προσούτο, σολομό και hamon serano, σαλάτες εποχής κλπ.
 
 
photo espresso bar 1  6 4
 
 
Προτείνουμε έναν minimal χώρο εκλεπτυσμένο και μοντέρνο που να ταιριάζει στις απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτή και θα δίνει την αίσθηση στον πελάτη ότι βρίσκεται σε κάποιο εκλεκτό espresso bar της Ιταλίας. Ο χώρος διαθέτει, κατά κύριο λόγο, μπάρες και ψηλά τραπέζια τύπου stand με σκαμπό όπου ο πελάτης μπορεί να απολαύσει τον καφέ ή το κρασί του καθώς και το έδεσμα της αρεσκείας του.
 

Θέλετε περισσότερες πληροφορίες ;

Για να ενημερωθείτε από κάποιον εκπρόσωπό μας παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω:

Φόρμα επικοινωνίας

New Business Group

Με υψηλού επιπέδου εξειδικευμένο και εκπαιδευμένο προσωπικό, άριστη υλικοτεχνική υποδομή, εμμένοντας στα υψηλότερα επαγγελματικά standards, παρέχουμε από το 2001 ολοκληρωμένες υπηρεσίες και λύσεις σε θέματα Franchise και Ανάπτυξης Επιχειρηματικών και Επιχειρησιακών Δικτύων.

Αντικείμενο της εταιρίας μας είναι η Ανάπτυξη Της Οικονομίας.
Ποιο συγκεκριμένα η Δημιουργία και Ανάπτυξη Δικτύων Franchise τα Προϊόντα Εστίασης και ο Εξοπλισμός Χώρων Εστίασης και Ξενοδοχείων.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Είμαστε η μεγαλύτερη και πλέον εξειδικευμένη & καθετοποιημένη εταιρία Δημιουργίας & Ανάπτυξης Δικτύων Franchise στην Ελλάδα..

 

nb1
 
 
Τηλ: 210 3473190
Fax: 210 3472140
New Business Group
Ιερά οδός 54, 104 47 Αθήνα
info@newbusiness,gr
©2021 New Business Group